Szerverfigyelés - Okostelefon applikáció

Szervervezérlő alkalmazás mobil eszközökre

A BIX2 professzionális megoldásokkal, a legmodernebb okostelefon-technológiákkal szeretne
tökéletes szolgáltatást nyújtani klienseinek. Szolgáltatásainkat napi 24 órában elérheti
mobilalkalmazás segítségével, egyenesen a tenyeréből. Az iPhone-ra és Androidra is letölthető
ingyenes alkalmazás
segítségével felügyelheti, kezelheti, monitorozhatja szerverét.

Ez Magyarország első Szerverfigyelő alkalmazása, melyet a BitNet fejlesztett, kizárólagosan
cégünk számára, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és a legmagasabb szintű kiszolgálásban
részesülhessenek. Minden felhasználónk egyedi jelszóval férhet hozzá saját fiókjához, ahol lehetősége van
menedzselni Virtuális szerver, Szerver hosting és Szerver bérlés szolgáltatásainkat. Az egyszerű, egyedileg
fejlesztett szoftver könnyű áttekintés nyújt szervereink állapotáról, tájékozódhatunk meglevő előfizetése paramétereiről.

A szerver állapot ablakban a következő információkat láthatja:
az Ön által kiválasztott és előfizetett csomag, a szerver státusza, a rendelkezésre álló bérelt memória mérete, a bérelt tárhely mérete, az választott Operációs rendszer típusa, személyes adatok (e-mail cím, telefonszám).

Az applikáció segítségével, szükség szerint, bármikor leállíthatja vagy újraindíthatja szervereit. Probléma esetén lehetőség van „force restart”-ra is. A végrehajtott műveletekről üzenetben értesítjük.

okostelefon alkalmazás – szerverfigyelés A statisztika menüpont alatt tájékozódhat szervereinek fogalmáról, évi, havi, heti vagy napi lebontásban. A pontos informálódást jól megszerkesztett grafikonok segítik.

Bérelt-, virtuális szerverünk állapotáról, előfizetésünk kondícióiról kérhetünk tájékoztatást sms-ben vagy felugró (push) üzenetben, ennek beállítása egyetlen mozdulat a mobil program megfelelő menüpontja alatt. A szerverfigyelés és monitorozás mellett a program lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedjünk a létező csomagok paramétereivel és árával, ezek után egy kattintással megvásárolhatjuk. Szükség esetén, néhány mozdulattal extra szolgáltatásokat is vásárolhatunk: +IP cím, +10 GB háttértár, +1GB RAM, +CPU mag, SSL titkosítás, esetleg backup tárhely. Felhasználóink bármikor kérhetnek online segítségnyújtást, örömmel állunk az Önök rendelkezésére, hogy a szerverfigyelő okostelefon-alkalmazás használata kényelműket szolgálhassa.

Mobilos alkalmazásunk, szolgáltatásunk lényege:

Cégünk szerverfigyelő és szervervezérlő mobiltelefonos alkalmazása olyan egyedülálló fejlesztés, amelynek segítségével a felhasználók a tenyerükből felügyelhetik és irányíthatják nálunk hostingolt vagy tőlünk bérelt szervereiket. - Okostelefon alkalmazás, mobil applikáció: iphone, android, szerver irányítás, app, szerverfigyelés, szervervezérlés, szolgáltatás, monitorozás, statisztika, grafikon

Services

Virtual server, Server hosting, Server rental services provide realistic alternatives for companies wishing to reduce costs and increase the security of operations – available from data centers with a professional and technical support service.

Partners

Invitel, T-Systems, Dell, Intel

Support
  • 99,999% SLA availability
  • 0-24 technical support
  • Server Observer mobile application