VPS1 VPS2 VPS3 VPS4
Havidíj 7 000 Ft 9 800 Ft 13 800 Ft 25 000 Ft
Hűségidő nincs nincs nincs nincs
  Tovább Érdeklődöm Tovább Érdeklődöm Tovább Érdeklődöm Tovább Érdeklődöm
Virtuális szerver technikai jellemzők
Processzor 1 mag 1 mag 1 mag 2 mag
Tárterület Csomagtól függetlenül egyedileg bővíthető. 20 GB 30 GB 50 GB 200 GB
Memória Csomagtól függetlenül egyedileg bővíthető. 512 MB 1 024 MB 2 048 MB 4 096 MB
Rendelkezésre állás 99,9% 99,9% 99,9% 99,9%
Internet kapcsolat
Sávszélesség Csomagtól függetlenül egyedileg bővíthető. Oszott sávszélességnél a feltüntetett sebesség 15%-át garantáljuk. 100 Mbit/s
osztott
100 Mbit/s
osztott
100 Mbit/s
dedikált
100 Mbit/s
dedikált
Dedikált IP cím Csomagtól függetlenül egyedileg bővíthető. 1 1 1 2
Kiegészítő szolgáltatások
Mobil alkalmazás Szerver Figyelő alkalmazás iPhone és Android okostelefonokra. letölthető letölthető letölthető letölthető
Ügyfélkapu Adminisztrációs felületről online felügyelheti szerverét. ingyen ingyen ingyen ingyen
Operációs rendszer telepítése Szerverére előre telepítjük a kívánt operációs rendszert. ingyen ingyen ingyen ingyen
Segítségnyújtás Ügyfeleink részére technikai segítségnyújtás 0-24 órában elérhető. 0-24 0-24 0-24 0-24
Azonnali újraindítás ingyen ingyen ingyen ingyen
  Tovább Érdeklődöm Tovább Érdeklődöm Tovább Érdeklődöm Tovább Érdeklődöm

Virtuális szerver bérlés – Amennyiben különálló erőforrásra, illetve hasonlóképpen működő operációs rendszerre van szüksége, de nem szeretne sokat költeni, akkor elsősorban felhő (cloud) szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe. Tesztelje cége 1 hétig a VPS1 csomagot.

A VPS (Virtual Private Server) – Innováció az IT szolgáltatás világában magas, 99,9%-os rendelkezésre állással. A virtualizáció lényege, hogy megrendelőnk rendelkezésére bocsájtunk egy teljesen különálló virtuális kiszolgálót, mely kizárólag az ő adatainak tökéletesen biztonságos tárolásáért felelős. A virtuális szerver az Ön cégének adatait más rendszerektől elkülönítve tárolja, ennek megfelelően egy minden tekintetben saját, másokkal nem megosztott, mégis virtuális felületen lévő tárhelyet kaphat. Mindezzel zavartalanul megoldható a webhosting, de a teljes körű üzemeltetés is, miközben a felhasznált rendszer kiválóan az egyedi elgondolásokra szabható, míg maga a szolgáltatás kiemelkedően költséghatékony. A virtuális szerver bérlés minden olyan rendszergazda és felhasználó számára komoly előnyt jelent, aki szereti, ha nem kell mások adatait kerülgetnie, s lehetőség szerint minden megvalósítási metódust a saját munkarendjére kíván szabni, a felülettől az adatrendezésig. A szolgáltatás része egy munin alapú monitorozó rendszer, ahol nyomon követhető az erőforrás kihasználtság, illetve egy online felület, ami a bérelt felhő rész újraindítására és IP konzol hozzáférés igénylésére szolgál.

VPS bérlés szolgáltatás adatközpontunkban

A XEN alapú virtuális technológia terhelhetőségének és kapacitásának tekintetében nincsenek korlátok legyen szó Windows vagy Linux alapú kiszolgálásról. Válassza csomagjaink közül azt, amelyikre szüksége van, és szárnyaljon szabadon az interneten! Tesztelje szolgáltatásunkat és bizonyosodjon meg a virtuális szerver bérlés előnyeiről! A BIX-szel a VPS bérlés valamennyi előnyét megtapasztalhatja, s ráébredhet, hogy manapság aligha találhat átláthatóbb és működőbb felhő megoldást, mely mindezzel együtt még a díjak tekintetében is igen kedvező. Mind a működési biztonság, mind az adatbiztonság kapcsán tökéletes védelmet garantálunk, melyre valóban nagy szükség van napjaink IT megoldásainak és fejlesztéseinek ismeretében. A VPS bérlés nemhogy kockázatosabb volna, mint a hagyományos megoldások, éppen hogy jelentősebb biztonságot jelent, hiszen az ellenőrzés valóban 24 órás folyamat.

Tekintse meg blogunkat Virtuális szerver megoldások témakörben, ahol összegyűjtjük ügyfeleink részére a friss és fontos IT híreket. Megmutatjuk, hogyan béreljen virtuális környezetet Linux vagy Windows szerveréhez.

Amennyiben csökkenteni kívánja IT költségeit, azonban szeretne ezzel együtt egy valóban hatékony és biztonságos szerverszolgáltatást, akkor a virtuális szerver bérlés jelenti a legjobb megoldást. Csomagjaink tetszés szerint változtathatóak szükséges erőforrásmennyiség opcionálisan választható. Mi nem csupán átadunk egy felhőalapú virtuális tárhelyet, de segítünk abban, hogy Önnek a lehető legkevesebb gondja legyen mindazzal kapcsolatban, ami egyébként könnyedén megoldható, ha komoly szakmai apparátus segít a munkában. Ilyen például a szerverek monitorozására kifejlesztett telefonos applikációnk is. Ne feledje: kiegészítő szolgáltatásaink jelentős része ügyfeleink számára az alapcsomag része! Ha csökkenteni akarja IT költségeit, a BIX a legjobb választás. Megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb VPS cloud csomagunkat. Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

Díjaink nettó árak.